Winnen

Winnen is leuk, winnen is fantastisch, winnen is hot, winnen maakt blij, winnen is……….

Rijdend vanuit het Limburgse richting het Brabantse wordt het opvallend druk op de weg.  Me afvragend wat daar aan ten grondslag ligt hoor ik de nieuwslezer vertellen dat er twee topvoetbalclubs strijd hebben geleverd in Eindhoven. Links en rechts word ik met hoge snelheid voorbij gereden waarbij ook de pechstrook niet wordt ontzien. De winning mood druipt ervan af.

’s Avonds met de benen op tafel, lekker lui achterover in de bank ben ik getuige van de muzikale strijd om wie ons gaat vertegenwoordigen op het Europese songfestival.  Winnen, winnen, winnen… maar wie? Een uitvoering springt er met kop en schouders bovenuit en ook ik wil graag eens bij de winnaars horen dus, een publieks sms-stem eraan gewaagd. Uitslag? YESSSS, mijn stem is gevallen op de winnaar. Ikke blij, ikke mag me ook een stukje winnaar wanen. Ik stap een beetje buiten mijzelf en voel me even de winnaar die over de pechstrook reed. Lekker gevoel dat winnen!!

Fijne dag

Comments are closed